ЗА НАС ЛОКАЦИЯ АПАРТАМЕНТИ ГАЛЕРИЯ ПОСЛЕДЕН ПРОЕКТ КОНТАКТИ

 

 

 

 

 

„АБ ИНС ЕООД“ е фирма с богат опит като инвеститор в изграждането както на собствени, така и на съвместни обекти ново строителство и реконструкции.

Екипът от професионалисти с висока квалификация гарантира високото качество на проектиране, строителство, довършителни работи, обзавеждане и поддръжка на всяка сграда, която АБ ИНС ЕООД предлага на пазара на недвижими имоти.

Вижте последния клъстър от няколко успешно реализирани от АБ ИНС ЕООД проекти в столичния квартал “Павлово“.

В АБ ИНС ЕООД предпочитаме индивидуалния подход към всеки наш клиент. Не забравяме, че в най-ценното за всеки човек място – неговия дом, уютът, спокойствието и функционалността трябва да са на първо място. Влагаме любов във всеки най-дребен детайл от изработката на жилището – от подбора на локация до последното камъче в зелената площ пред блока.

Избираме всеки следващ терен за строителство след задълбочено проучване и сериозни анализи. Жилищните комплекси на АБ ИНС ЕООД са не само удобно място за пребиваване. Те са идеалната среда за живот, защото предлагат едновременно красотата и тишината, които природата предлага, преплетени в екстрите на големия град – комуникации, търговски и спортни обекти, развлекателни локации и други.

Ние от АБ ИНС ЕООД ви благодарим, че избрахте нас да създадем вашия дом!За нас / Локация / Апартаменти / Галерия / Последен проект / Контакти

© 2021 Alex Properties